Start Seizoen Nederlands Kampioenschap 2 CV CROSS

Eind januari hebben we als vereniging de jaarvergadering gehouden, tijdens de vergadering is naar voren gekomen dat we er als vereniging goed voor staan. Collť, Johan Kwinten, Munsters Metaal Helmond en Bakkerij Risseeuw hebben ook voor aanstaand seizoen toegezegd als sponsoren hun bijdrage te willen blijven leveren. Dit is voor ons als vereniging die dit jaar haar 40 jarig bestaan viert super goed nieuws. Zonder sponsoren zou onze hobby/ sport niet meer de low budget klasse zijn die we nu zijn. Na het officiŽle gedeelte van de vergadering  en het diner, was het tijd voor de prijsuitreiking. Er Stonden prachtige bekers klaar voor al rijders die hebben deel genomen aan seizoen 2017 en ook voor de sponsoren en vrijwilligers was er een bedankje.

Het bestuur is druk bezig geweest met de contact personen van de verschillende circuits om ook voor seizoen 2018 en uitdagende race kalender  samen te stellen. Er staan voor dit seizoen 12 wedstrijden op de circuits op het programma en op Hemelvaartsdag rijden we een autocross wedstrijd. Deze 13 wedstrijden tellen allen mee voor het kampioenschap.  De inschrijvingen zijn binnen en het beloofd ook dit jaar weer een sportieve strijd te worden tussen rijders die al jaren aan de start verschijnen, en daarbij  een aantal nieuwelingen die mee gaan strijden om de punten.  Jeugdlid Jordy Ottjes heeft op zaterdag 24 februari deelgenomen aan de RST/ 2CV behendigheid  / vaardigheids dag op het . eurocircuit in Valkenswaard. Op deze dag heeft hij verschillende vaardigheid proeven gereden met een RST en ook met zijn eigen Cross eend.  Na deze geslaagde dag kon ook hij zijn licentie aanvragen voor deelname aan het nieuwe seizoen.  Dit alles met dank aan het bestuur, en medewerkers van het Eurocircuit.

Wij als bestuur zien u dan ook graag op de verschillende circuits om samen met ons plezier te beleven van onze sport met de 2CV Crossers. U bent van harte welkom.